KFUM Gråbrødre Gruppe

Fastelavn 2018

5. februar 2018 · Bæver, Gruppen, Rover, Senior, Trop, Ulve · Skrevet af Gråbrødre Gruppe

Fastelavn er mit navn!
Fastelavnsgudstjeneste Søndag den 11. februar kl. 15

Kom til en sjov og hyggelig børnegudstjeneste med efterfølgende tøndeslagning, hvor vi skal finde ud af, hvem der bliver årets kattekonge og kattedronning.
Der vil være fastelavnsboller, kakao og saftevand til alle samt præmier til de bedst udklædte børn.

HJÆLP Vi har lovet kirken at stå for det praktiske omkring tønde­slagning. Ledere møder selvfølgelig op og sammen med spejderne og får rejst stativer til tønderne. I fællesskab med kirketjeneren står vi for opvarmning af kakao, udskæring af boller, servering og oprydning. Men, vi har også brug for hjælp fra jer forældre. Vil I hjælpe? Vi forbereder fra kl. 14.00 – 15.00 og deltager så vidt muligt i gudstjenesten. Efter gudstjenesten sørger nogen for afvikling af tøndeslagning, mens andre varmer kakao og brygger kaffe/te. Endelig rydder vi op fra kl. ca. 16.30.

Vi ses til en hyggelig eftermiddag! Ledern